Gezinsfotoshoot op het strand in Westkapelle | Gezinsfotografie Zeeland

Vorig jaar werd ik benaderd door Mandy met de vraag of ik foto’s zou willen nemen van haar gezin op het strand in Westkapelle. Familiefotografie vind ik echt superleuk om te doen, dus hier hoefde ik geen seconde over na te denken.

Gezinsfotografie in Zeeland

We ontmoeten elkaar bij de duinovergang naar het strand. Samen met haar man, zoontje Stijn en hond Fynn heb ik een hele leuke ochtend gehad op het strand. We maakten foto’s in de duinen en op het strand en zowel Fynn als Stijn waren zeer enthousiast. Stijn vond vooral mijn fototoestel erg interessant (hebben!) en Fynn wilde heel erg graag rennen ūüėȬ† Ik heb genoten van deze fotoshoot en van dit leuke gezin.

Boek nu jouw gezinsfotoshoot op het strand

Op zoek naar een fotograaf in Zeeland? Wil je ook een fotoshoot op het strand in Zeeland? Als cadeau voor opa / oma of omdat je een mooie foto van je eigen gezin wilt hebben? Boek dan nu je eigen fotoshoot.

Bekijk ook de publicatie van mijn fotografie in het professionele fotografietijdschrift Zoom.

Gezinsfotoshoot op het strand in Westkapelle

 

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published.