Familie fotoshoot op het strand in Oostkapelle | Gezinsfotografie Zeeland

De afgelopen jaren heb ik heel wat families voor mijn lens gehad. Veel van deze families waren gezamenlijk een weekje op vakantie in Zeeland en besloten een fotoshoot te boeken als blijvende herinnering. Vaak ook als cadeau voor een jarige opa of oma, wat ook vaak de aanleiding is voor een gezamenlijke vakantie. Benieuwd naar een familie fotoshoot in Zeeland?

Familie fotoshoot tijdens vakantie in Zeeland

De dochter van de familie mailde mij met de vraag of ik een fotoshoot van hen wilde maken tijdens hun vaknatie in Zeeland. Hun ouders waren zoveel jaar getrouwd en ze wilden hen verrassen met een gezamenlijke fotoshoot. Het was voor hen een complete verrassing en ze vroegen aan mij of ik het hen wilde vertellen bij de kennismaking. Natuurlijk wilde ik dat.

Verras jouw ouders met een fotoshoot op het strand

De ontmoeting was een bijzondere. Iedereen wist wat we daar deden behalve de ouders die mij vragend aankeken. De dochter had al gezegd dat hun ouders niet erg van fotoshoot hielden en ook niet zo heel fotogeniek waren. dat verhoogde de druk 🙂 Ik hoopte maar dat ze de verrassing toch leuk zouden vinden. nadat de kinderen een beetje zenuwachtig lachten, heb ik ze maar verlost door te zeggen dat ze hen wilden verrassen met een fotoshoot. Ze waren even beduusd, maar dat draaide snel om in enthousiasme. We maakten er een hele ontspannen fotoshoot van en Johanna had hun ouders nog nooit zo gezien. Springend van de palen op het strand en met 1001 ideeeĂ«n voor leuke foto’s. Wat een lol hebben we gehad. En de foto’s zijn er ook naar. Het plezier onderling straalt er vanaf.

Boek nu jouw familiefotoshoot tijdens jouw vakantie in Zeeland

Dank Johanna en familie voor deze leuke fotoshoot. Ga jij ook binnenkort op vakantie naar Zeeland met de familie? Om iets te vieren of voor qualitytime met elkaar? Zorg voor een herinnering aan deze vakantie. Of verrás jouw ouders net als Johanna haar ouders heeft verrast. Een fantastisch cadeau voor de ouders: een fotoshoot met de hele familie! Boek nu jouw eigen familiefotoshoot (Dutch and English spoken)

Familie fotoshoot Zeeland