Fotoshoot strand Zoutelande ‘loveshoot’

Tijdje terug werd ik door Gerard en Suzan benaderd voor een fotoshoot op het Zeeuwse strand in Zoutelande. Ze waren net getrouwd en daarom wilden ze een ontspannen fotoshoot van hen beiden. Ze komen heel vaak in Zeeland en hebben er hun tweede huis. Dat de foto’s dus hier gemaakt werden was niet zomaar. Ze houden van Zeeland en hier voelen ze zich thuis.

Gezinsfoto’s op het strand in Zoutelande

Ik fotografeer regelmatig op het strand in Zoutelande in Zeeland en maakte onder andere ook deze gezinsfoto’s op het strand in Zoutelande. Bekijk nog meer voorbeeldfoto’s van fotoshoots op het strand in Zeeland.

Fotoshoot strand Zoutelande

Fotoshoot op strand Zoutelande

We spraken af bij het strand van Zoutelande. Het zou een mooie dag worden en dat was al te zien, want de eerste strandgangers waren er al. Suzan had van tevoren aangegeven dat ze op de foto gaan niet zo leuk vindt. Maar dat is helemaal geen probleem. Ik ken heel weinig mensen die het leuk vinden om op de foto te gaan, maar als het eenmaal zover is komt dat helemaal goed.

Fotoshoot strand Zoutelande

Paragliders, zee & liefde in Zeeland

Met uitzicht op de paragliders in de verte en de ruisende zee op de achtergrond maakten we een wandeling over het strand in Zoutelande en door de duinen. Gezellig kletsend over wat Zeeland voor hen betekent en waarom ze juist hier in Zoutelande graag een fotoshoot willen. Ondertussen zoeken we mooie plekken op waar ik hun liefde voor elkaar vastleg.

Fotoshoot strand Zoutelande

Een greep uit de fotoreportage van fotoshoot op strand Zeeland

Suzan & Gerard:
We zijn superblij met het eindresultaat, een mooie herinnering vastgelegd op een geweldige plek ! Het zijn echt mooie foto’s , we zijn er heel blij mee, bedankt Carolien