Gezinsfotografie strand Domburg

Lena, Christian en Clara komen helemaal uit Zwitserland naar het mooie Zeeland voor een paar dagen vakantie. En ze willen heel graag mooie foto’s van hun gezin op het strand in Domburg, waar ze verblijven in de mooie slaapstrandhuisjes van Stranddroom.

Foto’s gezin op het strand Domburg

Het is een prachtige dag als ik naar Domburg rijd voor een van de eerste fotoshoots na de Corona lockdown. Ik heb er veel zin in en het gezin dat op de foto gaat gelukkig ook. Kleine Clara gluurt vanaf de keukentafel binnen al voorzichtig om een hoekje en we hebben gelijk al contact met een kiekeboe spelletje. Als ze haar boterham op heeft mag ze met ons mee naar buiten. Maar niet zonder haar emmertje vol dieren, die ze een voor een aan mij laat zien.

Tips voor gezinsportretten op het strand

Tijdens mijn fotoshoot mogen kleine kinderen gewoon spelen en rondlopen. En vooral ook heel veel knuffelen met hun ouders. Dat zijn vaak de leukste en spontaanste foto’s. Neem voor kleine kinderen iets te spelen mee, waarmee ze zich zittend kunnen vermaken, bijvoorbeeld een emmertje en schepje, speelfiguren of een kleine bal. Dat maakt de interactie tussen ouders en tussen kind en fotograaf een stuk makkelijker. Elk kind speelt graag en laat graag zijn/haar speelgoed aan anderen zien. Zo ook Clara met haar leeuw, tijgeren zeehond. En natuurlijk gaat zeehond ook op de foto.

Review

Dankjewel voor de geweldige foto’s, we zijn er heel blij mee! Zulke geweldige foto’s waar we met zn 3tjes op staan is precies wat we ons gewenst hadden.

Lena, Christian & Clara


Reserveer jouw gezinsfotoshoot op het strand

Wil je ook een gezinsfotoshoot op het strand in Zeeland? Ik werk op verschillende plekken zoals Domburg, Zoutelande, Vlissingen en Oostkapelle. Bekijk de andere voorbeeld fotoreportages van de vele gezinnen die je voor gingen of boek direct jouw eigen fotoshoot.

Leave a reply

Your email address will not be published.