Gezinsfotosessie in Park Toorenvliedt Middelburg

De meeste gezinnen kiezen voor een fotoshoot op het strand, daar ben ik dan ook het vaakst te vinden. Maar soms kiezen we gezamenlijk ook voor een andere locatie. Zoals een bos of buurtpark. Met dit gezin ging ik voor een gezinsfotosessie naar Park Toorenvliedt in Middelburg, een mooi park bij mij om de hoek.

Foto’s gezin Middelburg

Het zonnetje schijnt en het is in de ochtend nog heerlijk rustig in het park. Ideaal voor een mooie gezinsfotosessie in dit park in Middelburg . Naast gezinsfoto’s wilde dit gezin graag ook een paar mooie foto’s van hun zoontje, die een moeilijke start heeft gehad. Met kleine kinderen is het altijd afwachten of dat ook lukt. Het humeur en de zin van de kinderen zijn leidend in een fotoshoot. Ook al heb ik zelf (of de ouders) een leuk idee, als de kinderen niet willen heeft het geen zin. Je ziet het terug op de foto’s als ze het niet naar hun zin hebben. Gelukkig was dit jongetje in een uitstekend humeur op de dag van de fotoshoot.

Gezinsfotosessie als mooie herinnering

Natuurlijk staat het eindresultaat centraal, uiteindelijk willen gezinnen mooie foto’s. Maar om dit te bereiken is het hebben van een ontspannen en gezellige fotoshoot een belangrijke voorwaarde. Daarom vind ik het ook belangrijk dat iedereen op zijn / haar gemak is. We wandelen tussendoor, leren elkaar wat kennen en de camera staat niet continu op je gezicht. Ik vind het heel fijn als de fotoshoot ook echt een mooie herinnering is.

Foto’s als herinnering

Bij de fotoshoot zitten standaard 3 digitale foto’s inbegrepen, hiermee kunnen jullie zelf afdrukken maken. Maar wist je dat je ook een afdruk op canvas kunt bestellen? En niet zomaar een canvas, maar eentje van 4cm dik, die alleen te bestellen is bij een lab voor fotografen. Ik help jullie graag met het vereeuwigen van mooie gezinsmomenten. En met het afdrukken hiervan voor een mooie plek boven de bank. Of om cadeau te geven aan de opa’s en oma’s.

Familie Bosscha:
We zijn er uit hoor! Maar wat was het moeilijk, de foto’s zijn allemaal zó mooi! We hebben steeds weer opnieuw moeten kijken en kiezen. Wat een prachtige foto’s zijn het geworden!!!! Geweldig, we zijn er zo blij mee! En ook zo blij dat we voor jou hebben gekozen 🙂 Dank je wel voor je prachtige werk!!

Leave a reply

Your email address will not be published.