Gezinsfotoshoot op het strand in Zoutelande

Een paar weken geleden kreeg ik een enthousiaste mail van Monique. Ze zou samen met haar vriend Michiel en dochtertje Lise naar Zeeland komen om vakantie te vieren en ze wilde erg graag een leuke spontane fotoshoot. Haar mail begon met: Wat een mooie stijl heb jij! 🙂 Na wat heen en weer mailen kwamen we tot een datum. Vorige week was het zover, ik ontmoette Monique, Michiel en Lise in Zoutelande bij camping de Meerpaal, van waaruit we naar het strand gingen. Het was nog een hele klim om daar te komen, want hier liggen een van de hoogste duinen van Nederland. Zodra Lise de grote zandbak zag, had ze alleen nog maar aandacht hiervoor, lekker zand scheppen in een emmertje, met je handen door het zand gaan. Heerlijk, hoe kleintjes zo kunnen genieten van het moment. De hele fotoshoot kon ze lekker haar gang gaan en in de ‘gestolen’ momenten dat ze opkeek uit haar spel maakte ik de portretfoto’s. Daar moet je soms even geduld voor hebben, maar dat vind ik helemaal geen probleem. Ik geniet ervan om kleine kinderen zo lekker te zien opgaan in hun eigen wereld. Als variatie vraag ik vaak aan ouders om met hun kinderen te spelen, gooi ze in de lucht, knuffel ze of zwaai ze tussen je in. En natuurlijk weet de fotograaf ook nog wel wat kinderliedjes te zingen. Het was weer een leuke en ontspannen fotoshoot met een gezellig gezin. Zie de foto’s.

Neem ook eens een kijkje op het blog van Monique www.moonoloog.nl over lifestyle, babies en beauty. Hier lees je niet alleen wat zij van deze fotoshoot vonden, maar ook leuke en handige tips over het leven met een baby / peuter.

CBfotografie (1) klein CBfotografie (2) klein CBfotografie (4) kleinCBfotografie (9) klein CBfotografie (5) kleinCBfotografie (6) klein CBfotografie (7) kleinCBfotografie (8) klein  CBfotografie (10) klein

Leave a reply

Your email address will not be published.