Gezinsfotoshoot op het strand van Domburg in Zeeland

Deze fotosessie vond alweer een tijdje terug plaats. Al begin vorig jaar legde Mirjam contact met mij om een fotosessie te plannen voor in september.  De fotoreportage was voor de eerste verjaardag van haar jongste dochtertje, maar naast foto’s van haar wilde ze ook foto’s van het gezin. Ze kwamen helemaal uit Breda voor een gezinsfotoshoot op het strand van Domburg in Zeeland. Altijd spannend of het weer dan ook meewerkt. Gelukkig hoeft het geen stralend mooi weer te zijn om mooie foto’s te maken. We spraken af bij Westhove en maakten er een gezellige lifestyle fotosessie van. Wat een mooi gezinnetje samen!

Publicatie

Een paar van de foto’s van deze gezinsfotoshoot verschenen ook in het fototijdschrift Digifotostarter, bij een artikel over mijn gezinsfotografie.

Review gezinsfotoshoot op het strand van Domburg Zeeland

Wil je weten wat dit gezin er zelf van vond? Lees hieronder de review waar ik natuurlijk heel blij mee ben:

Wij wilden heel graag ongedwongen foto’s op het strand van onze dochter die één jaar werd, van haar zus van twee jaar oud en van ons als gezin. Helaas regende het uitgerekend dat weekend van onze 48 uur in Zeeland zo’n 47 uur en niet zo’n beetje ook. Gelukkig was Carolien méér dan flexibel, ze hield buienradar nauwlettend in de gaten en had voortdurend contact met ons. Uiteindelijk lukte het ons toch een droog moment te vinden. En de fotoshoot? Harde wind, een eerste dwarse dochter die niet blij was en niet blij keek en een tweede huilende dochter omdat onze grote roze ballon wegwaaide. De uitdaging was compleet. Carolien wist de meisjes én mij als moeder met zachte hand te sturen en op ons gemak te stellen en nam precies die initiatieven die nodig waren. Het werd uiteindelijk een ontspannen fotoshoot en de foto’s bleken mijn hooggespannen verwachtingen te overtreffen.

Lees hier meer reviews lezen over fotoshoots in Zeeland

Zelf een fotoshoot op het strand in Zeeland boeken?

Wil je ook zo’n leuke lifestyle familie of gezinsfotoshoot op het strand in Zeeland? Neem dan contact met me op! Of lees eerst ‘alles over de gezinsfotoshoot’ om meer te weten over mijn aanpak, veelgestelde vragen en tarieven.

Gezinsfotoshoot op het strand van Domburg in Zeeland

Gezinsfotoshoot op het strand van Domburg in Zeeland Gezinsfotoshoot op het strand van Domburg in Zeeland IMG_1272IMG_1185IMG_1140IMG_1222