Herfstfotoshoot met Camille

Op een sombere maar droge novemberdag kwam de Belgische Camille naar Zeeland voor een fotoshoot in herfstsfeer. Ik had een idee wat ik ongeveer wilde neerzetten en de kleding en styling had ik dan ook van tevoren met hen afgestemd. Ik wilde echt een herfstige dag neerzetten, met een beetje dromerige romantische sfeer. Zelfs een beetje tegen het melancholische aan. Maar…. een sombere shoot werd het zeker niet! Want Camille blijkt heel goed te zijn in bomen klimmen, dus tussen de dromerige portretten door, klimt ze als een lenig aapje de bomen in en ook eruit springen is geen probleem… de mama en de fotografe hielden hun hart vast maar… het ging allemaal goed. Dusss… hoewel de foto’s dromerig én soms een beetje melancholisch aandoen (hoop ik) is Camille gewoon een hele levenslustige én stoere tiener. En wat een mooie rode haren… daar ben ik dan wel weer een beetje jaloers op 😉 Hier alvast een paar foto’s uit de serie.

Camille portraitCamille portraitIMG_4538IMG_4558zw2IMG_4561zw2IMG_4526IMG_4626IMG_4645

[fbcomments]

Leave a reply

Your email address will not be published.